Pages

Monday, December 6, 2010

Detox Slim Patch


Adakah anda mempunyai simpiom-simptom berikut:
~ kerap sakit kepala atau migrain?
~ sembelit atau susah buang air besar?
~ masalah jerawat yang tidak pernah sembuh?
~ terasa banyak angin dalam badan?
~ lemah,letih,lesu dan tidak bermaya?
~ susah turunkan berat badan walaupun berdiet?
~ susah bangun tido atau tidur tidak nyenyak?
~ alergik dan alahan?
Jika anda mempunyai simptom-simptom diatas,adalah tidak syak lagi badan anda mempunyai toksin yang berlebihan. Jangan ragu-ragu untuk memilih Detox Foot Patch kerana nilai kesihatan anda adalah melebihi nilai wang anda....

Dengan izin TUHAN pasti MUJARAB....

JADUAL PENGGUNAAN YANG DICADANGKAN :
disarankan agar menggunakan DETOX selama 5 hari berturut-turut. Bagi minggu kedua pula, boleh menggunakannya secara bergilir-gilir (selang sehari) selama 2 minggu. Bergantung kepada tahap toksindan kesihatan diri.Bagi yang mempunyai penyakit serius, pengunaan berturut-turut selama 3 minggu adalah digalakkan.


Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik.

Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).


0 hasil coretan:

Post a Comment

jejak kaki