Pages

Wednesday, December 1, 2010

laptop

assalamualaikum dan salam 1 malaysia

ari ni cik comot sedeh sangat huhuh...
barang yang paling cik comot sayang-sayang kini telah rosak
tak tau punca dan akibat tetiba lak bila nak buka tak nak 
hidup uwaaaa~~
apa nak buat ni txk kan nak send p kedai lak adeh
wahai kesayangan cik comot jangan la buat perangai ye
tolong la cik comot 
time ni gak la dia nak buat hal time len xnk plak
apa korang buat bila benda yang korang sayang rosak???
xtentu arah jadinya tau
haaa cam cik comot la sekarang ni buat ni x kena 
buat tu pon x kena langsung
erm nampaknya cik comot kena bersendirian tanpanya
huhuhuhu
cik comot harap smoga cepat-cepat lah sembuh ek
cik comot akan nantikan kesembuhan mu wahai kekasihku
.
.
.
.
.

kutip dari en google
.
.
.
.
.


sampai cini dulu la
sekian wassalam

3 hasil coretan:

CGG said...

aalaaa ciannye adik akak ni..

bAhirah idriS said...

g anto kedai rr..btolkn..huuu~

Frodo Baggins said...

lappy pun nak rest jugerk ... keh2x

Post a Comment

jejak kaki