Pages

Saturday, November 27, 2010

Award

assalamualaikum and gud nitez ols..
malam ni nak say thanx to my blogger frez coz give award 
untuk cik comot...cik comot hargai sangat2 award ni erm if
ada banyak agi award tu bleh ar pas2 kat cik comot ek
hehehe...
ha ni 1st award y cik comot dapat from 


2nd award plak cik comot dapat from

'FRIENDSHIP AWARD , THE BEST BLOGGER'

and last skali cik comot get from 


hehehe baru nak say tq lambat suda kan erm xpelah yang penting 
cik comot da ucap gak hihihi tq so much again 
and luv all my fwen
muahxxxx

p/s erm cm na nak letak slideshow kat sidebar xtau nak buat la kepada kawan2 kat luar cna tu cik comot perlukan bantuan hehe...(cni budak bru belajar kalau ada salah tolong tunjukkan ye) 

2 hasil coretan:

CGG said...

nama si comot..
tapi kamu sangat comel..
blog pun comel..
tukar nama la si comel:0
hehe

Cik Comot said...

hahahha lawak lak cik cgg..
anyway thanx..mls da nk tuka xpelah da mmg budak comot pon trima la hakihat kn huhuhu

Post a Comment

jejak kaki