Pages

Tuesday, November 23, 2010

hotlink

assalamualaikum n salam sejahtera....
sblm tu nk tny luk korang ni sihat ka? family korang amacam ok tak?tu je hehehe...erm nk tanye ni korang pengguna setia no phone apa?? Maxis....Celcom...Digi...Italk...Happy...n seangkatan dgnnya la hihi....p ari ni comot nk ckp sal Maxis jew hahahaha....korang pengguna setia cm cik comot ka??? klu x erm xpyh la bc ok 
(p bg sesiapa y bru nk gna tu jom2 la hihih).....

korang biasa guna top up biasa ka hot ticket.....
rupa2nya korang nak tau (maybe cik comot sorg je bru tau hahaha) 
ada comparison ant 2 ni (baru lak cik comot tau)hahahaha....slama ni guna y biasa je 
(ruginya hoho)..... ha jum kta tguk kat bwah ni


bkn tu je tau siap bleh makan pizza hut juz gan 2 tiket RM10 + RM1 or RM15 + RM1.....nyummmmmmmm2x apa lagi book la awal tu hot ticket ingin 
maklumat lanjut klik cni hotlink

4 info saja hehehe.........sampai cni dlu esuk2 jumpa lagi tatatataatata......
wasalam

3 hasil coretan:

shazika said...

bestnyer..
ase mcm nak pakai mxs balik je

Cik Comot said...

jom2x (promo plak kn)hehehe
mana2 pun sme tu dri pengguna gak la kan
=))

farra8979 said...

owh, dlu KFC.. byk kali gak la makan KFC free.. ^_^

Post a Comment

jejak kaki